Het CNC Sponsor Diner!

Het CNC Sponsor Diner!

Op D.V. zaterdag 28 September a.s. organiseren de leden van Annemarie & The PilgrimVoices het 3e Classic Night Sponsordiner.

Dit jaar zullen wij op DV 2 November a.s. het 6e Classic Night Concert organiseren. Ook dit jaar brengen wij weer een breed scala aan prachtige muziek ten gehore. Voor de pauze o.a. een mis van Schubert en een aantal prachtige a capella werken. Na de pauze komen, zoals u van ons gewent bent, de wat lichtere werken aan bod. Ook tijdens dit Classic Night Concert zullen wij weer worden begeleidt door instrumentaal ensemble ‘Passione’ o.l.v. Annemarie de Jong. Om te zorgen voor een sluitende begroting en omdat de 2 vorige sponsordiners een groot succes waren, organiseren we ook dit jaar weer een sponsordiner voor onze achterban. Bij deelname ontvangt u 10% korting op uw toegangskaart voor het 6e Classic Night Concert: de Belofte!

Wat bieden wij…

Voor €32.50 euro pp een 6 gangen diner incl. consumpties & entertainment intermezzi (Ontvangstcocktail, Amuse, 2 voorgerechten, een vis, vlees of vegetarisch hoofdgerecht 2 nagerechten.)

Dinerlokatie: Restaurant Prominent. Energieweg 16, 8071DA – Nunspeet

Welkomst cocktail 19.00 uur. 1e voorgerecht wordt geserveerd om 19.30 uur.

Wilt u ons helpen en tegelijk genieten van deze heerlijke avond uit. Vult u dan voor 10 September onderstaande gegevens in. U krijgt dan een bevestiging toegestuurd met daarin alle gegevens.

  Uw naam (verplicht)

  Adres/woonplaats

  Uw telefoon of e-mailadres

  Keuze hoofdgerecht
  VleesVisVegetarisch

  Contactpersoon